Myymälä avoinna: ma-pe 9.00-17.00 | kesä-ja heinäkuu la suljettu | su suljettu

Unico Scandic petauspatja

Alkaen 121,00

Unico Scandic-vuoteisiin on tarjolla viisi huippulaadukasta petauspatjavaihtoehtoa. Scandic-petauspatjat valmistetaan laadukkaasta vanutikatusta joustokankaasta.

Petauspatjaleveydet

80 x 200,
90 x 200,
120 x 200,
140 x 200,
160 x 200,
180 x 200
Myös erikoismitoissa

Karelia profiloitu vaahtomuovi

Vaahtomuovi on kestävä ja napakka pehmuste. Profiloinnin ansiosta materiaali on hengittävä ja erittäin ilmava. Kokonaisvahvuus n. 70 mm.

Karelia Relax

Relax on muhkea ja pehmeä petauspatja, jolla viimeistelet vuoteeseesi ylellisen pintapehmeyden. Tuotteen sisuspehmusteena on profiloitu kimmovaahto-erikoispehmuste. Kokonaisvahvuus n. 90 mm.

Karelia Memory

Memory Soft on pehmeä painoon ja lämpöön reagoiva viskoelastinen erikoispehmuste. Pehmuste vähentää pintapaineen tunnetta. Memory Medium on jämäkkä painoon ja lämpöön reagoiva viskoelastinen erikoispehmuste. Pehmuste vähentää pintapaineen tunnetta. Kokonaisvahvuus n. 80 mm.

Karelia SuperSoft

SuperSoft on muhkea erikoispehmuste, joka tukee vartaloa ja tasaa pintapainetta. Sopii erityisen hyvin pintapehmeyttä arvostavalle nukkujalle. Kokonaisvahvuus n. 80 mm.

Karelia Ultralux

Karelia Ultralux -petauspatja on mallistomme ylellisin petauspatja, jonka erittäin laadukas verhoilumateriaali yhdessä paksun vanukerroksen ja kimmovaahdon kanssa antaa yksilöllisen nukkumiskokemuksen. Karelia Ultralux -petauspatjan verhoilu on heftattu kiinni petauspatjaan ja pehmustemateriaali on ylellinen ympärivanutettu SuperSoft-kimmovaahto. Kokonaisvahvuus n. 80 mm.

Lisätiedot

Unico-petauspatjat ovat varustettu laadukkaalla vetoketjuin suljettavalla päällisellä, joka parantaa patjan ilmavuutta. Kaikki päälliset ovat pestävissä 60 asteessa lukuunottamatta Ultralux-petauspatjan päällistä, joka ei ole irroitettavissa. Suosittelemme käyttämään erillistä petauspatjan suojaa.

Vertaile ja katso hinta

Poista

Kiinnostuitko tuotteesta?

Kiinnostuitko tästä tuotteesta? Kysy lisätietoja tuotteesta tai pyydä tarjous!Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky | Kamraatintie 5, 39500 IKAALINEN | 03 458 7459 | myynti@alitolppa.fi