Myymälä avoinna: ma-pe 9.00-17.00 | la 10.00-14.00 | su suljettu

Unico Scandic Pegasus joustinpatja

Alkaen 392,00

Scandic Pegasus -joustinpatjan seitsemään vyöhykkeeseen jaettu pussijousisto mukailee kehon painopisteitä vähentäen pintapainetta.

Pegasus on kääntöpatja: toinen puoli kovempi ja toinen pehmeämpi. Voit valita jousiston jämäkällä Hard-jäykkyydellä tai erittäin jämäkällä X-Hard-jäykkyydellä. Tarkkaan valitut pehmustemateriaalit ja laadukas verhoilu tekevät Pegasus-tuotteesta ylellisen miellyttävän kokonaisuuden.

Scandic Memory -erikoispehmuste

Memory-sängyssä hyödynnetään lämpöön ja paineeseen reagoivaa viscoelastista erikois­pehmuste­materiaalia, joka mukautuu kehon painopisteisiin ja antaa erinomaisen tuen esimerkiksi selkäkivuista kärsivälle.

Memoryn jouseton rakenne tarjoaa rauhoittavan nukkumiskokemuksen, joka yhdessä keveän ja painottoman tunteen ansiosta vähentää mm. yöllistä kääntyilyn tarvetta.

Materiaali jakaa kehon painon tasaisemmin ja laajemmalle alalle, jolloin pintapaine pienenee. Tämän johdosta pintaverenkierto paranee, ja kääntyilyn tarve vähenee. Tällöin yöllinen syvän unen määrä kasvaa, ja heräät aamulla paremmin levänneenä.

Vertaile ja katso hinta

Poista

Kiinnostuitko tuotteesta?

Kiinnostuitko tästä tuotteesta? Kysy lisätietoja tuotteesta tai pyydä tarjous!Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky | Kamraatintie 5, 39500 IKAALINEN | 03 458 7459 | myynti@alitolppa.fi