Myymälä avoinna: ma-pe 9.00-17.00 | la 10.00-14.00 | su suljettu

Omset Amanda lepotuoli

Alkaen 745,00

Omset Amanda on heidän valikoimansa suosituin nojatuoli. Amanda-nojatuolia on saatavissa neljässä eri istuinkorkeudessa. Tuolista on erittäin helppoa nousta ylös, sillä käsinojasta saa hyvän otteen. Pystyselkäisessä tuolissa on mukava istua. Tuolin alta pölyjen imurointi on vaivatonta. Ei siis ihme, että Amanda on vuodesta toiseen heidän myydyin malli!

Amanda nojatuoli sopii kaiken korkuisille istujille ja sitä on saatavissa neljässä eri istuinkorkeudessa.

 

Amanda-tuolit ovat laadukkaita ja tukevia pystyselkäisiä lepotuoleja, joiden leveät käsinojat lisäävät istumamukavuutta ja antavat tukea tuoliin istuessa ja siitä noustessa. Puuosat voi valita peräti kuudesta eri värivaihtoehdosta ja myös kuoseja on valittavana lukuisia.

Amanda tuoli on erinomainen seniorikaluste, tuoleihin on saatavissa lisävarusteena kosteussuoja ja irtopäällinen.

Tuoli soveltuu erinomaisen kestävyytensä ansiosta hyvin niin kotiin, kuin julkisiin kohteisiin, päiväkoteihin, hoivakoteihin tai palvelukoteihin.

Istuinkorkeudet

Normaali 46 cm, korkea 48 cm, extrakorkea 50 cm tai superkorkea 60 cm

Mitat

Leveys 66 cm, syvyys 80 cm, istuinsyvyys 50 cm, korkeus 103, 108 tai 112 cm

Lisävarusteet

Kosteussuoja ja irtopäällinen.

Verhoiluvaihtoehdot

Toimitetaan haluamallasi verhoilulla. Saatavissa myös vesipestävät, palosuojatut ja nestettä läpäisemättömät antibakteeriset kankaat.

Vertaile ja katso hinta

Poista

Kiinnostuitko tuotteesta?

Kiinnostuitko tästä tuotteesta? Kysy lisätietoja tuotteesta tai pyydä tarjous!Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky | Kamraatintie 5, 39500 IKAALINEN | 03 458 7459 | myynti@alitolppa.fi