Myymälä avoinna: ma-pe 9.00-17.00 | la 10.00-14.00 | su suljettu

Back App Smart tuoli

842,00 alv 24%

Backapp Smart on alkuperäinen Backapp-tuoli. Backapp Smartilla on yli 100.000 käyttäjää ympäri maailmaa. Premium-malli, jossa on pehmeä istuin, alumiininen runko ja se on mahdollista yhdistää Backapp-pyörätasoon.

Backapp Smart on alkuperäinen Backapp Smart, jolla istutaan jalat jalkalevyn päällä. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

Backapp -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Backapp vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa.

Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan. Backapp –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

 

Mallit

Ilman pyöriä, harmailla pyörillä, mustilla pyörillä, harmaalla pyöräalustalla, mustalla pyöräalustalla

Runkovaihtoehdot

Harmaa, Musta, Kiillotettu alumiini

Pallon väri

Musta tai punainen

Verhoiluvaihtoehdot

Nordic Wool, Alcantara, Nahka, Palma Breathe

Mitat

Leveys 472mm
Syvyys 381mm
Istuimen korkeus 810-590mm
Ristikon halkaisija 603mm

Kiinnostuitko tuotteesta?

Kiinnostuitko tästä tuotteesta? Kysy lisätietoja tuotteesta tai pyydä tarjous!Kalustemyynti Pekka Ali-Tolppa Ky | Kamraatintie 5, 39500 IKAALINEN | 03 458 7459 | myynti@alitolppa.fi